Saytga qaytish
WeSetup

Hisobni o‘chirish

WeSetup hisobingizni shu yerda o‘chirishingiz mumkin. Sayt va ilovada bitta hisobdan foydalaniladi.

Nima o‘zgaradi

  • Saytga, ilovaga yoki Telegram orqali boshqa kira olmaysiz.
  • Telefon raqamingiz, elektron pochtangiz, Telegram bog‘lanishi, PIN-kod va kirish kalitlari o‘chiriladi.
  • Siz to‘ldirgan jurnal yozuvlari kompaniyada ismingiz bilan saqlanadi — bu SanPiN va HACCP talabidir.

Agar kompaniya egasi bo‘lsangiz, hisobingiz kompaniya bilan birga o‘chiriladi. Kompaniya 30 kundan keyin o‘chiriladi va shu vaqtgacha bu amalni bekor qilish mumkin.

Hisobni o‘chirish uchun kiring

Bu hisob egasi aynan siz ekaningizni tekshirishga yordam beradi. Kirganingizdan keyin shu sahifaga qaytasiz.

Kirish

Yoki support@wesetup.ru manziliga xat yozing. Hisobga kirishda ishlatadigan telefon raqami yoki elektron pochtani ko‘rsating, yordam xizmati hisobni qo‘lda o‘chiradi.